"Kod Adı: Kırlangıç" dizisinin ikinci sezon ilk bölümü 20 Ekim Pazar günü saat 17.30’da izleyicilerle buluşacak. Tanıtımda, Millî teknoloji hamlesinin en önemli etkinliklerinden biri olan ve gençleri yerli ve millî  teknolojiyle buluşturan Teknofest’e katılan Kırlangıçlar, sürpriz bir şekilde Selçuk Bayraktar ile karşılaştı. Bayraktar ile yaptıkları konuşma, ekibe yeniden motivasyon sağladı. 

Tanıtımda ayrıca, Teknofest’te yer alan savunma sanayi teknolojileri ve SOLOTÜRK’ün hava gösterileri de dikkat çekti. 

D S C06335

Yeni sezonda izleyicileriyle buluşmaya hazırlanan Kod Adı Kırlangıç’ın konusu ise şöyle: Yiğit Efe ve arkadaşları, Teknoloji okuluna başladıktan sonra, daha önceki rakipleriyle aynı okulda karşılaşır. Okul, geçmişe dayanan gizemlerle doludur. Ancak en büyük sır, okulun altındaki gizemli kapıdır. Yiğit Efe ve ekibi, bu sırların peşindeyken, eski düşmanları ve tehlikelerle yüzleşmek zorundadır.

D S C04970

Dizinin oyuncu kadrosunda Ali Kayra Gürel (Yiğit Efe), Elif Kurtaran (Zeynep), Göktuğ Yıldırım (Tonguç), Damla Nida Kurtaran (Müge), Hakan Küçükçeşme (Aslan), Musa Özgeç (Şahin), Ceylin Selin Arslan (Güneş), Şeyma Cömert (Ayça), Kadir Bertan (Mars) gibi başarılı genç oyuncuların yanı sıra; Serkan Şenalp (Selim), Gizem Arıkan (Sevgi), Seren Deniz Yalçın (Ece Hoca), Altan Erkekli (Lütfi Müdür), Serra Tankal (Leyla Hoca), Serkan Ercan (Korkut Hoca), Cem Zeynel Kılıç (Tekin Hoca), İlayda Yıldırım (Muazzez Hoca), Korhan Herduran (Aspar), Ayhan Taş (Kamil) ve Yasim Çam (Sadi) gibi başarılı isimler de rol alıyor.

Kaynak: Haber Merkezi