İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde denizde halıya sarılmış halde bulunan kadın cesedinin Sedef Güler’e ait olduğu belirlendi. Olayın ardından cinayet şüphelisi Yavuz Güngör’ü bulmak için geniş çaplı bir operasyon başlatıldı.

Sedef Güler cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı... Şüpheli Yavuz Güngör o geceyi tek tek anlattı - Resim: 3

Şüpheli Yavuz Güngör İçin 14 Ayrı Adreste Operasyon Yapıldı Edirne’de Yakalandı

Cinayet şüphelisi Yavuz Güngör’ü yakalamak amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında 14 farklı adrese operasyon düzenlendi. Yapılan istihbarat araştırmaları sonucunda, Güngör’ün insan kaçakçılarıyla bağlantıya geçtiği ve Edirne’ye kaçma planı yaptığı tespit edildi. Edirne’nin Elçili köyünde düzenlenen operasyonla Güngör yakalandı.

Sedef Güler cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı... Şüpheli Yavuz Güngör o geceyi tek tek anlattı - Resim: 2

Yavuz Güngör’ün İfadesi “Sedef’in Yüzü Gözleri Morarmıştı, Banyoya Götürdüm”

Şüpheli Yavuz Güngör’ün ifadesinde, o gece yaşanan olayları detaylıca anlattığı belirtildi. Güngör, Sedef Güler ile buluştuklarını, tartışmanın ardından alkol ve uyuşturucu aldıkları Beylikdüzü’ndeki evde uyuduklarını ve sabah Sedef’in nefes almadığını fark ettiğini ifade etti. Güngör, cesedi halıya sararak denize attığını söyledi.

Sedef Güler cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı... Şüpheli Yavuz Güngör o geceyi tek tek anlattı - Resim: 4

8 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası ve Diğer Suçlamalar

Polis soruşturmasında Yavuz Güngör’ün daha önce ‘Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma’ suçundan 8 yıl 4 ay hapis cezası aldığı tespit edildi. Ayrıca, ‘Hükümlü ve tutuklunun kaçması’, ‘Ruhsatsız ateşli silah bulundurma’ ve ‘Kasten öldürme’ gibi suçlardan arandığı belirlendi.

Sedef Güler cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı... Şüpheli Yavuz Güngör o geceyi tek tek anlattı - Resim: 8

Adliyeye Sevk Edildi Tutuklandı

Polis işlemlerinin tamamlanmasının ardından Yavuz Güngör adliyeye sevk edildi ve mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cinayetle ilgili daha önce adliyeye sevk edilen Fırat B. tutuklanmış, O.Ö. adlı şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Kaynak: haber merkezi-odatv