Fenerbahçe'nin bu sezon transfer ettiği sessiz sedasız bir şekilde takıma katılan ve performansıyla taraftarların gönlünde taht kuran Sebastian Szymanski'nin attığı gollerin ardındaki yaptığı gol sevincinin duygusal hikayesi ortaya çıktı.

Ailemize hoş geldin Sebastian Szymanski - Fenerbahçe Spor Kulübü

İŞTE O HİKAYE

Sebastian Szymanski, Biala Podlaska’da liseye gittiği dönem sınıfından bir kıza çıkma teklif etmiş. Kız bu teklifi “Yanımda kardeşim gibi durursun bir çelimsizle çıkamam.” diyerek reddetmiş.  Szymanski aylar sonra Varşova tarafından takıma çağrılmış ve futbolculuk adımlarını atmış. 

Sebastian Szymanski: Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir aile olduğunu çok  net bir şekilde gördüm - Fenerbahçe Spor Kulübü
Onu reddeden kız Sebastian’ın yanına giderek “Tebrikler Varşova’ya çağrılmışsın. Bi’ ara kahve içelim mi?” demiş. Szymanski ise “Yanımda çok kalpsiz durursun ve ben kalpsizlerle kahve içmem.” diyip kızı reddetmiş..

Antu.com on X:

Szymanski’nin ikonik gol sevincinde selam yolladığı kişi o kızdır. Diğer elinin işaret parmağıyla sol çaprazı göstermesi de “ben hep zirveye çıkacağım ama sen hep kalpsiz kalacaksın.” anlamına geliyormuş.

Kaynak: ERAYCAN ERGİNBAŞ