“GÜZEL ÜLKEMİZİN ÇOK KIYMETLİ EVLATLARINA FAYDA SAĞLAMAK İÇİN PROJELER ÜRETEN HERKESİ SAYGIYLA SELAMLIYORUM”
Bilgin Futbol Okulları Koordinatörü, Esenkent Gençlikspor Teknik Direktörü Bilgin Saykolu yaptığı açıklamada Edirne, Tekirdağ ve İstanbul’un farklı ilçelerinden toplam 16 takımın katılımıyla yapılan organizasyona tam not verdi. Saykolu son dönemlerde gördüğü en kaliteli organizasyon olduğunu söyledi. 


Saykolu “Son dönemlerde gördüğüm en kaliteli organizasyondu. Her şey A’dan Z’ye kadar düşünülmüştü . Ambulans, doktor, sağlık görevlileri, çocukların maç aralarında güneşten etkilenmemesi için özel gölge alanlar, yemeğinden dondurmasına, hakeminden top toplayıcısına kadar her şey ama her şey düşünülmüş ve organize edilmiş. Bu organizasyona ev sahipliği yapan başta Silivri Belediye Başkanımız Sayın Bora Balcıoğlu’na, organizasyon sorumlusu çok değerli Özgür Kurt Hocama ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Güzel ülkemizin çok kıymetli evlatlarına fayda sağlamak için projeler üreten herkesi saygıyla selamlıyorum. Diğer ilçelerimize de örnek olmasını ve bu gibi organizasyonların sayısının artması  temenni ediyorum.” İfadesini kullandı. 


Organizasyona övgüler yağdıran Saykolu “Maçlar çok çekişmeli ve çok keyifli geçti. Bütün çocuklarımız ve tribündeki veliler çok mutlu keyifli bir organizasyona şahit oldu.” Şeklinde konuştu.

Muhabir: İskender Kordu