NBC News'e göre; 2023 yılında yaklaşık iki ay boyunca 17 yaşında bir lise öğrencisi gibi davrandığı iddia edilen 27 yaşındaki Nebraskalı adam, en az 85 yıl hapis yatacak.

MAKSİMUM 120 YIL

Zachary Scheich'in lise öğrencisi bir genç gibi davranarak reşit olmayan kızlara erişim sağladığı ve onları istismar ettiği kaydedildi. Lancaster County hakimi, Zachary Scheich'e 85 ila 120 yıl arasında hapis cezası verdi.

NE ARARSAN VAR

NBC News'e göre; Scheich, daha önce temmuz ayında birinci derece cinsel saldırı, birinci derece cinsel saldırı girişimi, pornografi üretimi ve elektronik iletişim yoluyla çocukları kandırma gibi çeşitli suçlamalara itiraz etmemişti.

SAHTE BELGELER

Lancaster County Hakimi Darla Ideus, cezayı açıklarken, "Mahkeme, uzun süreli bir hapis cezası olmadığı takdirde başkalarının peşine düşme riskinizin yüksek olduğu kararını verdi" ifadelerini kullandı. Savcılar, Scheich'in kendisini 17 yaşında bir öğrenci gibi göstermek için sahte belgeler hazırladığını ve sahte kimliğiyle çok sayıda öğrenciye cinsel saldırıda bulunduğunu iddia emişti.

Muhabir: Öznur Demirbey