Florida'daki Ocala Lisesi'nin eski müdürü, öğrencilere yönelik cinsel taciz iddiaları sonrasında tutuklandı. 42 yaşındaki Gregory Ramputi'nin, birkaç yıl boyunca okul kampüsü içinde ve dışında öğrencileri taciz ettiği belirtildi. Mayıs ayı başlarında, son sınıf öğrencilerinden biri, okuldaki yetkiliye durumu anlattı.

Ramputi'nin ofisindeyken kendisinden soyunmasını istediğini ve cinsel içerikli birçok uygunsuz ifade kullandığını belirtti. Polis, başka öğrencilerin de sapık müdürün kendilerine el yordamıyla dokunduğunu ve kurbanlardan biriyle cinsel ilişkiye girdiğini iddia ettiğini söyledi.

HER YERDEN İĞRENÇLİK FIŞKIRDI

Tutuklama raporları, öğrencilere yönelik yıllarca süren uygunsuz davranışları ayrıntılarıyla anlatıyor. Olayların çoğu, müdürün ofisinde gerçekleşti. Ramputi, sorumluluğu altındaki reşit olmayan kişilere karşı birçok cinsel suçlamayla karşı karşıya bulunuyor.

Ayrıca sapık müdürün, bilgisayarında çocuk pornografisi bulundurduğu da belirtildi. Tutuklanan Ramputi'nin çok uzun yıllar boyunca parmaklıklar arkasında kalması bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ