ABD'DE kan donduran bir olay yaşandı. Sapık anne, iki küçük oğluna ve ailesinin köpeğine cinsel saldırıda bulunmakla bağlantılı 84 ağır suçtan mahkum edildi. 21 kez ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. 28 yaşındaki Natalie Jesslynn Wagner'e ayrıca 21 müebbet hapis cezasına ek olarak 800 yıl verildi.

Eyalet Başsavcı Yardımcısı Katy Reid, "Şimdiye kadar gördüğüm en kötü cinsel istismar vakası bu... Yani bir annenin 1 ve 3 yaşındaki oğullarına bunu yapması... Bundan daha korkunç ya da şeytani bir şey olamaz. Ben maksimum cezayı önerdim ve ona bu cezayı verdiler" şeklinde konuştu.

PARA KARŞILIĞINDA SATIYORDU!

Wagner, ilk olarak 11 Ağustos 2022'de, SnapChat'e yüklediği ve ergenlik öncesi erkek çocuğun, yetişkin bir kadınla cinsel ilişkiye girdiği videolarla ilgili olarak tutuklandı. Sapık kadın; oğulları ve köpeğiyle ilgili olduğu söylenen 18 müstehcen videonun incelenmesinin ardından birçok ağır suçlamayla karşı karşıya kaldı. Suçlamalar arasında, bir çocuğa yönelik ciddi cinsel saldırı, şiddetli taciz, çocuk pornografisinin bulundurulması-teşvik edilmesi, ensest ilişki ve bir hayvanla cinsel aktivite yer alıyordu.

Başsavcı yardımcısı Reid, "Bu videoları Snapchat'e yüklüyor ve para karşılığında diğer insanlara gönderiyordu. Ayrıca bunları Dropbox'a (bir dosya barındırma hizmeti ve paylaşım ağı) indiriyordu. Dropbox'ını para karşılığında diğer insanlarla paylaşıyordu" dedi.

HESAP BENİM AMA KADIN FARKLI!

Reid, Wagner'in videoları 20 ila 50 dolar arasında sattığını belirtti. Wagner SnapChat hesabının sahibi olduğunu kabul etti ancak videolardaki kadın kendisi olmadığını belirtti. İstismarın meydana geldiği sırada ailenin evinde yaşayan eski kocası William Wagner'in devlet tanığı olarak onun aleyhinde ifade verdiği öğrenildi.

Eyalet Başsavcı Yardımcısı Katy Reid, "Aile üyeleri iki küçük çocuğa bakıyor. Daha iyi durumdalar. 3 yaşındaki çocuğun terapiye gittiğini biliyorum" açıklamasında bulundu.

Kaynak: HABER MERKEZİ