Teksas'ta Arlington polisi, bir evin içinde çok sayıda kişinin yaralanmasına yol açan silahlı saldırıyı araştırıyor. Polis memurları, Tennessee Trail'in 1000. bloğunda bulunan bir eve silahlı saldırı olayı nedeniyle çağrıldı. Emniyet güçleri, mülkün dışında çok sayıda mermi kovanı, evin ön camında ve duvarında ise çok sayıda mermi deliği buldu.

KIZ ELİNDEN VURULDU

Yatak odalarından birinde 19 yaşında bir erkek, çok sayıda kurşun yarasıyla bulundu. Polis, 5 yaşındaki bir kız çocuğunun elinden vurulduğunu, evde bulunan 20 yaşındaki bir erkeğin ise hafif sıyrıkları bulunduğunu ifade etti.

İKİSİ DE HAYATTA KALACAK

,19 yaşındaki ve 5 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırıldı. İkisinin de hayatta kalması bekleniyor. Evdeki kişiler polise, neden bir silahlı saldırının hedefi olacaklarını bilmediklerini söyledi.

ŞÜPHELİLERİ ARIYORLAR

Polis şüphelileri arıyor. Mahallede güvenlik kamerası olan varsa, sorumlu kişi veya kişileri bulmalarına yardımcı olabilecek herhangi bir video veya başka bilgileri paylaşmalarını istiyor. Aynı zamanda olayla ilgili bilgisi bulunan farklı kişilerin de Emniyet güçleriyle iletişime geçmesi bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ