Halil İbrahim Ceyhan, yeni filmi "Son Bilet" ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Altayazfilm yapımcılığında, Gökhan Arı'nın yönetmenliğini üstlendiği bu filmin çekimleri tamamlandı. 

Ekran Resmi 2024 08 19 22.16.16

O MARKAYLA ANLAŞTI

Yeni sezonda Leyla dizisiyle ekranda olacak ve 'Tufan' karakterin hayat verecek olan oyuncu reklam sektörünün aranan bir yüzü olarak yeni bir anlaşmaya imza attı.  Ceyhan İngiliz kraliyet ailesini giydiren dünya çapında tekstil markası olan Bisse ile el sıkıştı. Marka bugüne kadar marka yüzü olarak sadece Sakıp Sabancı ile çalışmıştı. 

S V M H D72Yi A9 J Kk M S

İDDİALI BİR YAPIM

Öte yandan Son Bilet sonbaharda vizyonda olacak. Filmde, ailesi öldürülen eski bir asker olan Barbaros'u canlandıran Ceyhan, bu rolüyle izleyicilere güçlü bir performans sunmayı hedefliyor. "Son Bilet" filminde, Ceyhan'a deneyimli isimler eşlik ediyor. Hamdi Alkan, kızı Zeynep Alkan, Altan Erkekli ve Önder Yalçın gibi usta oyuncular da filmde rol alıyor.

Halilibrahimceyhanli 19082024B66F3E62

VİZYON TARİHİ MERAK KONUSU

Film, Barbaros karakterinin intikam arayışını merkezine alıyor ve izleyicilere gerilim dolu bir hikaye sunuyor. "Son Bilet", hem oyuncu kadrosu hem de sürükleyici hikayesiyle sinemaseverler arasında büyük merak uyandırıyor.

Muhabir: LİLA OKYANUS