Jianna Maarten Sadda adındaki kadın, Los Angeles'taki bir hayvan barınağından 2 yaşındaki pit bull kırması hayvanı sahiplenmeye hazırlanıyordu. Ancak köpeğe, belirlenen teslim saatinden bir saat önce yanlışlıkla ötenazi uygulandı! Sadda, "Bana kayıtlardaki bir eksiklikten dolayı böyle bir şey yapıldığı söylendi. Üstelik hayvanın hiçbir davranış sorunu yoktu. Barınak çok dolu olduğu için yer açma adına onu katlettiler" açıklamasında bulundu.

Getty Images Barınaktaki köpeğin hazır görüntüsü.

İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: İki şeye dikkat çekti! İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: İki şeye dikkat çekti!

KENDİ ARALARINDA KONUŞMAMIŞLAR

Jianna Maarten Sadda, Los Angeles Hayvan Hizmetleri'nin Güney Los Angeles şubesini arayıp, sahiplendiği köpeği öğleden sonra 3'te almaya geleceğini bildirdi. Barınak personelinin; kadına, köpeğin güvenli bir şekilde bekleyeceğini doğruladığı bildirildi. Ancak saat 14.00'te tekrar aradığında Sheba isimli hayvanın öldüğünü öğrendi. Büyük bir şok yaşayan kadın, personelin köpeğin yeni sahibiyle eve gideceğini kendi aralarında netleştirmediklerini söylüyor. Benzer bir olay, Aralık 2022'de Los Angeles'ta, yanlışlıkla yerel bir barınakta 3 aylık bir köpek yavrusuna ötenazi uygulandığında yaşandı .
 

Muhabir: SERKAN BAYAR