Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) kararıyla Instagram'a erişim engeli getirilmesi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Günlerdir kapalı olan platforma tepkiler artarak sürerken, bu tepkilere sessiz kalmayan isimlerden biri de ünlü komedyen Şahan Gökbakar oldu.

Gökbakar, sosyal medya hesabı X'te yaptığı paylaşımlarla, Instagram’a getirilen erişim engeline karşı tepkisini dile getirirken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i de hedef aldı. Gökbakar, Özel’in duruma sessiz kalmasına tepki göstererek, "Ana muhalefet olduğunuz Türkiye'de, iktidar keyfi bir şekilde Instagram'ı kapatıyor ve siz ayaküstü bir iki kelam edip hayatınıza devam ediyorsunuz... Bu mu hayal ettiğiniz normalleşen Türkiye? Adınız Özgür halbuki..." ifadelerini kullandı.

Ekran görüntüsü 2024-08-05 070937

"MECLİS'TE KIZINI..."

Şahan Gökbakar ayrıca sosyal medyasında şunları yazdı:

"Instagram yasağını savunurken, 'Burası Türkiye, kuralı kanunu var. Burası babanızın çiftiliği değil' diyen milletvekillinin torpil yapıp kızını Meclis'te işe aldırdığı bir ülkedeyiz. Yani demek istiyor ki, sizin babanızın çiftliği değil, bizim babamızın çiftliği!"

Kaynak: HABER MERKEZİ