Sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Melis Döngel diğer yandan aşk iddialarıyla da magazin gündemine konu oluyor. Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'la birlikte olduğu söylenen ünlü ismin adı geçen aylarda Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Barış Alper Yılmaz'la anılmıştı. Ünlü isim önceki aylarda "Bu senemi çalışmaya adamak istiyorum. Aşkı da bir türlü bulamadım. Sergen, benim çok yakın arkadaşım, Barış Alper'i de tanımıyorum. Futbolcuymuş kendisi ama gerçekten tanımıyorum. '40 kere söylerseniz olur' derler ya öyle olacak sanıyorum ama gerçekten tanımıyorum kendisine başarılar diliyorum..." ifadelerini kullanmıştı. 

Ekran Resmi 2024 07 17 12.02.07

YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Melisa Döngel son olarak oyuncu arkadaşı Çağla Boz ile tatile çıktı. İkiliye Döngel’in menajeri Kaan Akbulut da eşlik ediyor. Çağla Boz, Melisa Döngel ve Kaan Akbulut’u denizde şakalaşırken videoya çekti ve paylaştı. İkiliyi Safiye Soyman ve Faik Öztürk çiftine benzetti. Oyuncunun kusursuz fiziğine çok sayıda yorum yağdı. 

Melisa Döngel geçen haftalarda yeni bir dizi projesiyle gündeme gelmişti. Döngel, Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul'un başrollerini paylaşacağı ve yakın zamanda çekimleri başlaycak TOD dizisi “Sorgu Odası”nın kadrosuna dahil oldu.

Muhabir: LİLA OKYANUS