ATV ekranlarının yeni dizisi Safir'in başrol oyuncularından birisi de Özge Yağız. Özge Yağız, dizide Feraye Yılmaz karakterine hayat veriyor. Çalışkan, dürüst, inançlı, aşkın gücüne inanan, sadık biri olan Feraye Yılmaz karakterini başarılı bir şekilde canlandıran Özge Yağız'ın daha önce yer aldığı yapımlar ve kariyeri merak ediliyor. İşte Özge Yağız hakkında merak edilen her şey...

ÖZGE YAĞIZ KİMDİR?

Özge Yağız, 26 Eylül 1997 yılında dünyaya geldi. Özge Yağız, Başkent Üniversitesi'nde eğitim aldı. Buradan mezun oldu. Diyetisyen olan güzel oyuncu, 2016 yılında yayınlanan Adını Sen Koy dizisiyle televizyon kariyerine başladı. Burada dikkatleri üzerine çeken oyuncu daha sonra Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde Reyhan karakterini canlandırdı. Oyunculuk kariyerinde ilerlemeye devam eden başarılı oyuncu, Star TV'de yayınlanan Sol Yanım adlı dizide yer aldı. Daha sonra ise 2021 yılında SHOW TV ekranlarında yayınlanan İçimizden Biri dizisinde Havva'yı canlandırdı. Yine aynı kanalın dizisi Baba'da Büşra Saruhanlı karakteri ile izleyicilerin karşısına çıktı. 2023 yılında ise ATV'de yayınlanan Safir dizisinde Feraye Yılmaz'a hayat verdi.

FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

Özge Yağız'ın fiziksel özelliklerine geçmeden önce kendisi hakkında bazı kişisel bilgiler verelim. Oyuncu Instagram'da ''ozgeyagizz'' kullanıcı adıyla yer almaktadır. Yaklaşık 3.7 milyon takipçisi vardır. Terazi burcu olan güzel ismin göz rengi kahverengidir. Saçının doğal rengi ise siyahtır. Fiziksel özelliklerine bakacak olursak eğer boyu 1.69'dur. Kilosu ise 52'dir.

SAFİR FERAYE KİMDİR?

Feraye, Kapadokya'da yaşayan dünyalar güzeli bir kızdır. Güzel Sanatlar Fakültesinde Moda tasarım bölümü son sınıf öğrencisidir. Babası yörenin ileri gelen ailelerinden Gülsoyların emektarıdır. Feraye çok küçük yaşta annesini kaybetmiştir. Annesinin kaybından sonra babası hastalanıp tekerlekli sandalyeye mahkum kalınca, evde başlarında bir kadın olsun diye tekrar evlenince, Feraye üvey anne elinde zorbalığa maruz kalır. Bu durum ona kendini korumayı ve tek başına ayakları üzerinde durmasını öğretir. Çalışkan, dürüst, inançlı, aşkın gücüne inanan, sadık biridir. Gülsoy'ların ortanca oğlu Yaman'la çocuklukları beraber geçmiştir. İkisinin de ortak noktası anne sevgisini yaşayamayan çocuklar olmalarıdır. Birbirlerinin ilk arkadaşı ilk ve son aşkı olmuşlardır.

Editör: Orhan Duman