Casablanca'dan Montreal'e gitmesi gereken Air Canada uçağında inanılmaz bir olay yaşandı. Bir yolcu, içerisinin çok soğuk olduğunu belirterek uçuş görevlisinden battaniye istedi. Görevli ise bir anda sinir krizi geçirdi ve uçağı terminale geri dönmeye zorladı.

SAYGILI OL YOKSA İNERİZ

Uçuş görevlisinin çıldırmaya başlamasına neyin sebep olduğu belli değil. Ancak "Saygılı ol yoksa ineceğiz!" diye bağırırken görüntülendi. CTV News'e göre; yolcu, kaptanla görüşmek istediğinde olaylar iyice çığırından çıktı. Uçak geri döndüğünde, polis yolcuyu uçaktan indirdi. Diğer tüm yolcular, kadınla dayanışma içinde uçaktan inince Air Canada uçuşu tamamen iptal etmek zorunda kaldı.

TAZMİNAT TEKLİF ETTİLER

Air Canada, bu yolcuya tazminat teklif etti ve olayı araştırıyor. Havayolu şirketi, "Bu olayı çok ciddiye alıyoruz. İnceliyoruz ve uygun önlemleri alacağız. Müşterilerimizden özür dileriz" açıklamasında bulundu.

KUSMUKLU KOLTUK YÜZÜNDEN

Air Canada'da daha önce de ilginç olaylar yaşanmıştı. Eylül 2023'te iki yolcu, kusmuk lekeli koltuklara oturmayı reddettikleri için uçaktan atıldı. Kabin ekibi önceki bir uçuştan kalan pisliği temizlemeye çalıştı ancak yolcular daha fazlasını kendileri yapmak için temizlik malzemesi talep etti. Kaptan ise onları uçaktan atmaya karar verdi.

Muhabir: Eray Erginbaş