Rekor bedelle Süper Lig devi Galatasaray’dan Alman devi Bayern Münih’e transfer olan ancak yaşadığı sakatlıkların da etkisiyle bir türlü istenilen seviyeye çıkamayan Sacha Boey için yeni bir transfer gelişmesi yaşandı. Bavyera ekibinin devre arasında kiralık olarak takımdan ayrılmasına izin verdiği Fransız sağ beke talip çıktı.

SACHA BOEY 6 AYLIĞINA SÜPER LİG’E DÖNECEK

Sezon başında Elias Jelert’i kadrosuna katan ancak Danimarkalı oyuncunun yaşattığı hayal kırıklığının ardından sağ bek arayışlarına başlayan Galatasaray aradığı ismi buldu. Alman basınında yer alan habere göre; Galatasaray, Sacha Boey’yi kiralık olarak kadrosuna katmak için Bayern Münih ve yıldız oyuncu ile anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılıların, Sacha Boey’yi ilk 11’de oynatma garantisi verdiği ve bu yüzden kasasından herhangi bir bedel çıkmayacağı belirtildi.

SADECE 4 MAÇA ÇIKABİLDİ

Ocak ayından bu yana Bayern Münih’te forma giyen Sacha Boey, yaşadığı sakatlıklardan dolayı kırmızılılarda şu ana kadar sadece 4 maçta sahaya çıkabildi. 24 yaşındaki oyuncu, toplamda 238 dakika sahada kalırken 1 asist yapmayı başardı.

Kaynak: Haber Merkezi