Şu sıralar YouTube'da yayınlanan "Saba Tümer'le" programında konuklarını ağırlayan Saba Tümer sosyal medya hesabından hemcislerine verdiği maç tüyosuyla dikkat çekti.

Sözlerine 'Size bir itirafım var, bundan yıllar önce bnim bir boyfrend'im vardı. Uzun süren bir ilişkiydi 4-5 yıl süren. Tabii o da her erkek gibi, her maçı izliyordu.' diye başlayan ünlü isim kadınlar için taktiğini paylaştı.

Ekran Resmi 2024 07 10 16.14.44

'BENİM GİZLİ TAKTİĞİM'

'Maçlar bitmiyor' diyen Tümer, 'Sevgilinizle kavga edeceğinize bu formülü bir deneyin' dedi. Takımda oynayan yakışıklı bir futbolcuyu seçtiğini ve tüm maç boyunca onu izleyip gol atmasını beklediğini belirten Tümer, böylelikle maçın hem keyifli hale geldiğini hem de erkek arkadaşıyla maç sebebiyle tartışmadığını anlattı. 

Saba Tümer'e gelen yorumlar arasında sevgilisinin kıskanıp kıskanmadığı soruları çoğunluktaydı. Tümer cevap vererek; 'Onun haberi yoktu, benim gizli taktiğimdi bu.' yanıtını verdi. 

Ekran Resmi 2024 07 10 16.14.13

DOĞU DEMİRKOL BÖLÜMÜ YAYINDAN KALKMIŞTI

Saba Tümer geçen hafta  Doğu Demirkol'la olan programını yayınlamamasıyla gündeme gelmişti. İddiaya göre; Doğu Demirkol programda, her zaman anlattığı babasının ateist, annesinin ise tarikatçı olması durumunun yanı sıra "Ben FETÖ okullarında yetiştim" dedi. Ancak bundan daha sonra rahatsız olan Demirkol programın yayından kaldırılmasını istedi. Bunun üzerine ise bölüm yayından kaldırıldı.

Kaynak: DEMET SAROVA