Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, YouTube dünyasında da başarısını sürdürüyor. Futbolculuk kariyerine Suudi Arabistan Pro Ligi'nde Al Nassr formasıyla devam eden Ronaldo, yeni açtığı YouTube kanalıyla bir milyon aboneye en hızlı ulaşan kişi olarak rekor kırdı. "UR Cristiano" adıyla açtığı kanalın tanıtımını yapan Ronaldo, ilk 90 dakika içinde bir milyondan fazla abone çekmeyi başardı.

Ronaldo, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, "Bekleyiş sona erdi! Benim YouTube kanalım sonunda burada! Abone olun ve bu yeni yolculukta bana katılın" mesajıyla takipçilerini davet etti. Paylaşımına kanalının linkini ekleyen Ronaldo, futbol sahalarındaki üstün performansını dijital platformlarda da sürdüreceğinin sinyalini verdi. 

YouTube verilerine göre Cristiano Ronaldo’nun yeni YouTube kanalının açılış tarihi 8 Temmuz 2024 olarak kaydedildi. Ancak Portekizli yıldız, sosyal medya hesaplarından yayınladığı tanıtım videosuyla kanalının duyurusunu bugün yaptı. Tanıtımın ardından kanal, ilk 90 dakikada bir milyondan fazla aboneye ulaştı.

 Saatler İçinde 5 Milyon Üzerinde Takipçi

Ronaldo'nun YouTube kanalındaki abone sayısı hızla yükseldi ve saatler içerisinde 5 milyon 200 bini geçti. Tanıtımın ardından Ronaldo, kanala ondan fazla video yükledi ve büyük bir izleyici kitlesine hitap etmeye başladı.

917 Milyon Takipçi

Dünya genelinde en çok takip edilen kişi olan Cristiano Ronaldo, sosyal medya platformlarında toplam 917 milyon takipçiyle rekor kırıyor. X platformunda 112,5 milyon, Facebook'ta 170 milyon ve Instagram'da 636 milyon takipçisi bulunan Ronaldo, sosyal medyadaki etkisiyle de dikkat çekiyor. Hem sahadaki başarıları hem de dijital dünyadaki popülaritesi, onu tüm zamanların en iyi futbolcularından biri olarak taçlandırıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ