ASAP Rocky ve Rihanna'nın RZA ve Riot adında iki çocuğu var. Ancak Harlem'li rapçi, henüz yeni piyasaya girdiklerinde onun kendisi için doğru kişi olduğunu biliyordu. Rocky, Rihanna'nın çektiği W Magazine dergisinin kapağında, "RiRi" ile arasındaki özel bağdan ayrıntılı olarak bahsetti ve çocuklarının annesi hakkında övgü dolu sözler söyledi.

DOĞRU KARARI VERDİK

ASAP Rocky, "Daha gençken biliyordum. Onunla ilk tanıştığımda çocuklarımı doğuracak mükemmel anne olduğunu anlamıştım. Sanırım ikimiz de biliyorduk. Bu yüzden hayatlarımızın ilerleyen zamanlarında doğru kararı verdik. Birbirimize yeniden bağlandık" açıklamasını yaptı.

2019-2020 CİVARI

Ünlü rapçi ayrıca bir gece kulübünden atıldığı ve Rihanna'nın dışarı çıkıp personele içeri girmesine izin vermeleri için onu desteklediği zamanı da hatırlattı. Rocky, COVID-19 salgınından önce, "2019, 2020" civarında çıkmaya başladıklarını ekledi.

ŞU ADAMI İÇERİ ALIN

Rocky, "Aramızda çok yaşanmışlık var. Bir gece kulübünden atıldım. İçeri girmeme izin vermiyorlardı. Kariyerimin daha başlarındaydım. Bu yüzden kimse beni tanımıyordu. Ve o geldi. Göz göze geldik. Beni tanımıyordu bile ama 'Neden onu içeri almıyorsunuz? Sizin sorununuz ne?! Şu adamı içeri alın!' demişti" yorumunu yaptı.

Kaynak: HABER MERKEZİ