CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin genel merkezinde ressam Bedri Baykam ile görüştüğünü sosyal medya üzerinden duyurdu. Fotoğraflar paylaşan Özel 'Çok değerli sanatçı dostumuz Bedri Baykam'ı baba evinde ağırladık. Kendisi dünya sanat tarihi haritasını ve çok sayıda yazılı eserini partimize hediye etme nezaketini gösterdi. Ayrıca çok etkin bir üyemiz olan kendisinin tüzük değişikliğimize ilişkin önerilerini de aldık. Hem çok verimli hem de çok keyifli bu ziyaret için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.' notunu düştü. 

MAÇ SONRASI TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Fenerbahçe, Devler Ligi 3. eleme turunda normal süresini 1-0 galip tamamladığı Lille mücadelesinde uzatmalarda yediği golle sahadan 1-1 beraberlikle ayrılmıştı. Fenerbahçeli Bedri Baykam maçın ardından yaptığı paylaşımla dikkat çekmişti. Baykam; Fenerbahçe'nin yenilgisine VAR odasındaki hakemlerin sebep olduğunu vurgulamıştı. 

L Lz6969 Ib U S Qmn3 J Lq C Q Mg

"KOL TOPA GİTMİYOR KAPALI"

Baykam X üzerinden; "UEFA Çetesi, görevini yaptı. Hiç bir Lille oyuncusu, o pozisyonda penaltı diye bir itirazda bulunmadı. Var odasındaki hakem çetesinden başka pozisyonda penaltı gören hiç kimse olmadı. Kol topa gitmiyor, kapalı. Fenerbahçe’nin penaltı atmasından bile korktular… Fransız İspanyol Çetesi iş başındaydı.. Yuhhhh! Dünyanın hiçbir ülkesinde maçın uzatmasının son 4 dakikasında ev sahibi takıma böyle bir uydurma penaltı çalınamaz…." ifadelerine yer verişti. 

Kaynak: DEMET SAROVA