Toksikoloji test sonuçları, Liam Payne'in geçen haftaki trajik ölümüyle ilgili bazı ipuçları sağladı. Birçok kaynak; ABC News'e, 31 yaşında hayatını kaybeden eski One Direction şarkıcısının kısmi otopsisinde, çok fazla uyuşturucu kullandığını söyledi.

OTEL YARDIM ÇAĞIRMIŞ

Bu maddeler arasında kokain, metamfetamin, ketamin, benzodiazepin ve crack de vardı. Kaynaklara göre; otel odasında uyuşturucuları kullanmak için düzenekler de mevcuttu. Ayrıca Payne'in ölümünden önce otel çalışanları, yetkilileri arayarak, uyuşturucu ve alkol kullanan bir misafir nedeniyle acil durum çağrısı yapmış.

ACİLEN GELMELİSİNİZ

Bir otel çalışanı, "Misafirin balkonlu bir odada olması nedeniyle hayatının tehlikede olup olmadığını bilmiyoruz. Acilen birini göndermemiz gerekiyor. Hayatını tehdit edebilecek bir şey yapmasından korkuyoruz" dedi.

TOPLAM 25 YARA

Buenos Aires Acil Tıbbi Hizmetler Dairesi Müdürü Alberto Crescenti, ABC News'e yaptığı açıklamada, yetkililerin yaklaşık yedi dakika sonra olay yerine vardığını belirtti. Ancak Payne'in cesedi o esnada avludaydı! Şarkıcının vücudunda 25 yaralanma bildirildi. Raporda Payne'in baş yaralanmalarının ölüm için yeterli olduğu kaydedildi.
 

Muhabir: Münevver Beyza Morgül