2022-2023 sezonunu Adana Demirspor'da tamamlayan ve daha sonra Suudi Arabistan Ligi takmılarından Al-Fayha'ya transfer olan Henry Onyekuru'nun Arap Yarımadası'nda kariyeri kısa sürdü. Yıldız sol kanat oyuncusu önümüzdeki sezon tekrar Süper Lig'de sahneye çıkmaya hazırlanıyor.

HENRY ONYEKURU, EYÜPSPOR'A DOĞRU

Ülkemize ilk olarak 2018 yılında Galatasaray'a transfer olarak adım atan Henry Onyekuru, 1 sezonluk aranın ardından Türkiye'ye dönüyor. Önümüzdeki sezon tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek olan Eyüpspor, Onyekuru'yu transfer etmek için oyuncunun kulübüyle transfer görüşmelerinde sona geldi. İstanbul temsilcisi ile Suudi ekibi arasında küçük pürüzler kaldığı ve bunların da kısa bir süre içerisinde hallolması bekleniyor.

SÜPER LİG TECRÜBESİ OLAN OYUNCULARA YÖNELDİLER

Teknik direktör Arda Turan yönetiminde geçen sezon Trendyol 1. Lig'e damga vurarak Trendyol Süper Lig'e ilk kez yükselme başarışı gösteren eflatun-sarılı ekip, bu başarıyı kalıcı hale getirmek için daha önce ligde forma giymiş olan oyunculara yöneldi. Eyüpspor daha önce Dorukhan Toköz, Emre Akbaba ve Mame Thiam gibi oyuncuları renklerine bağlamıştı.
 

Editör: Bedirhan Altundağ