İngiliz devi Chelsea'de geçirdiği 7 başarılı sezonun ardından birçok dünya yıldızı gibi Suudi Arabistan kervanına katılan N'Golo Kante'nin Arap Yarımadası'nda mutlu olmadığı ve takımdan ayrılacağı birçok önde gelen basın kuruluşu tarafından manşetlere taşınmıştı. Çok sayıda dünya devinin talip olduğu Fransız yıldız için Fenerbahçe devreye girmişti. Bu transfer için sarı-lacivertlileri üzecek bir haber geldi.

N'GOLO KANTE, AL-ITTIHAD'DA DEVAM EDECEK

Takımın başına dünyanın en büyük teknik direktörlerinden biri olan Jose Mourinho'yu getiren Fenerbahçe, yaptığı transferlere de Süper Lig şampiyonluğu ve Avrupa Kupaları'nda başarı istediğini net bir şekilde göstermişti. Bu doğrultuda, Portekizli çalıştırıcının çok istediği N'Golo Kante ile görüşmeler gerçekleştiren Kanarya'da bu girişimler sonuç vermedi. Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe ile anlaşmaya varamayan N'Golo Kante takımı Al-Ittihad'ın 2'nci hazırlık kampına devam edecek ve Fenerbahçe'ye transferinin tamamen bittiği kaydedildi.

MOURINHO, MANCHESTER UNITED'DA DA İSTEMİŞTİ

2016-2017 sezonu başında Leicester City'den Chelsea'ye transfer olan N'Golo Kante o dönem için dikkat çeken bir transfer itirafında bulunmuştu. 33 yaşındaki Fransız yıldız, Mourinho'nun kendisini Manchester United'a transfer etmek istediğini ancak kendisinin Chelsea'yi seçtiğini açıklamıştı.

Editör: Bedirhan Altundağ