Galatasaray'dan Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey, Bavyera ekibine transfer olduktan kısa bir süre sonra sakatlanmıştı. Kırmızılılarda forma şansı bulmakta oldukça zorlanan Fransız sağ bek, yeniden ilk 11'e dönüyor.

SACHA BOEY İLK 11'E DÖNÜYOR

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Süper Lig devi Galatasaray'dan Alman devi Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey'in burada kariyeri oldukça kötü başlamıştı. Bundesliga'da Türkiye'deki performansından uzak bir görüntü çizen Sacha Boey, yeni bir başlangıça imza atmak istiyor. Alman basını, Sacha Boey'in Bundesliga'nın ilk haftasında oynanacak Wolfsburg-Bayern Münih mücadelesinde ilk 11'de yer alacağını açıkladı. Sacha Boey, son olarak şubat ayında oynanan Bayer Leverkusen maçında ilk 11'de sahaya çıkmıştı.

SADECE 2 MAÇA ÇIKTI

Sacha Boey, Alman deviyle yalnızca 2 maça çıktı. 24 yaşındaki yıldız sağ bek, 1'i ilk 11 olmak üzere Bayern Münih ile sadece 2 resmi mücadelede sahada yer aldı. Toplamda 109 sahada kalan Sacha Boey, bu sürelerde gol veya asist üretemezken 1 kez sarı kart gördü.

SÜPER LİG TARİHİNE GEÇMİŞTİ

Galatasaray'dan Bayern Münih'e net 30 milyon euro bedelle transfer olan Sacha Boey, bu bonservis bedelinin ardından adını Süper Lig tarihine yazdırmıştı. Fransız oyuncu, Süper Lig tarihinin en yüksek bonservis bededeliyle satılan oyuncusu olmayı başarmıştı.

Editör: Bedirhan Altundağ