İki çocuk sahibi olan oyuncu Deniz Uğur ile Reha Muhtar 2010 yılında boşanmış, Uğur, 15 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla Muhtar'a velayet davası açmıştı. Mahkeme geçen Haziran ayında kızları Mina'nın velayetini Deniz Uğur'a, oğulları Poyraz'ı ise Reha Muhtar'a verdi.

640Xauto-30

SULAR DURULMUYOR

Öte yandan hakim, Deniz Uğur'un çocukları Poyraz için Reha Muhtar'a aylık 7 bin 500 lira iştirak nafakası ödemesine hükmetti. Her fırsatta eski eşiyle ilgili iddialarda bulunan Muhtar en son bir tweet alıntılayarak şu ifadeleri kullanmıştı; "Hürriyet’e verdiğin demeçte “şehvetimin önüne geçemiyorum” diyorsun; kokainden GÖZALTINA alınma tarihin gazeteye göre 2012. Mina ile Poyraz 3 yaşındalar. Deniz Uğur’un RENKLİ AKVARYUM BALIKLARI sipariş ettiği telefon tapelerine düştü. KOKAİN KULLANANLAR kokainin ŞEHVETİ arttırdığını söylerler. İlişkinizde KOKAİN unsuru da var mıydı Tamer?"

Screenshot-3

ÇARPICI AÇIKLAMALARI ŞAŞIRTTI

Reha Muhtar bir kez daha dikkat çeken bir iddia ile gündeme geldi. Muhtar sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Rasim Ozan Kütahyalı ve Negahan Alçı'yı suçladı. Ünlü isim "51. doğum günümden bir akşam önce 20 Temmuz 2010… DENİZ UĞUR’un TAMER KARADAĞLI İle İLİŞKİSİNİ öğrendim. ÇOCUKLARIM daha 1 yaşındaydılar. Rasim Nagehan’la evlenecekti beni evine çağırdı. Benle 3 ay çalışmıştı. ‘Rasim’ dedim; BENİ ÖZEL HAYATIMDA ZOR GÜNLER BEKLİYOR. AHMET KAYA’ya YAPILAN LİNÇ gecesinin TÜM GÖRÜNTÜLERİ BURADA. İLGİLENİYORSUN SENDE KALSIN…"

Rasim Ozan Kutahyali Nin Nagehan Alci Ya Attigi Tehdit Ve Hakaret Mesajlari Ortaya Cikti

"BANA İFTİRA ATTIRDI"

"NAGEHAN ve SEVİLAY da oradaydı. NAGEHAN ertesi günü AKŞAM gazetesinde olayı anlatan bir yazı yazdı. Yazı taşrada yayınlandı şehir baskılarında SANSÜRLENDİ. RASİM’in nasıl bir İBLİS karakter olduğunu bilmiyordum. Nagehan’ın yazdığı yazının niye sansürlendiğini de. Bir süre sonra görüntülerde İBLİSCE TERS ALGI YARATARAK bana iftira attırdı. Çocuklarımın annesinin Tamer Karadağlı’yla İlişkisinin sürdüğünü öğrendiğim ve EN ZAYIF olduğum gece RASİM’e GERÇEKLERİ göstermek için verdiğim görüntüler Deniz Uğur Tamer Karadağlı ve Rasim Ozan Kütahyalı tarafından para sızdırmak ve çocuklarımı almak için bana iftira atmak için kullanılmaya başlanmıştı. Böyle bir İBLİS TEZGAHTIR ÇOCUKLARIMLA yaşadığım. TÜM GÖRÜNTÜLER HALA BENDE…" ifadelerini kullandı. 

Reha Muhtar Tamer Karadagli 1 T Jl Y Cover

TAMER KARADAĞLI'YA SESLENMİŞTİ

Reha Muhtar Nisan ayında, Ağustos ayından bu yana Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevini yürüten ünlü oyuncu Tamer Karadağlı ile eski eşi Deniz Uğur'un ilişki yaşadığını öne sürmüş,  kendi X hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, "TAMER KARADAĞLI Deniz Uğur’la ilişkisini çocuklarıma hamile kaldığı esnada devam ettirdi. Öğrendiğimde Deniz Uğur’dan ayrıldım. 15 yıldır çocuklarıma anne ve baba oluyor iftiralara karşı tek başına mücadelee diyorum. Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Taner Karadağlı budur Sn Tayyip Erdoğan" demişti. 

Kaynak: DEMET SAROVA