Süper Amatör Küme ekiplerinden Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları’ndan yılın transferi geldi. 


Siyah beyazlı yönetim daha önce prensip anlaşmasına vardığı kaleci İsmail Kaya’yı resmen renklerine bağladı. Geçtiğimiz sezon İFA forması giyen tecrübeli kalecinin transferinde İstanbul Sinop Kulüp Başkanı Rafet Orhan’ın da Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları yönetimine her türlü desteği vererek transferde sponsorluk yaptığı belirtildi. İsmail Kaya transferinde Avcılar temsilcisine her türlü desteği veren Orhan’ın yeni sezonda da siyah beyazlılara bu desteğini vermeye devam edeceği ifade edildi. Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları Kulüp Başkanı Yılmaz Canpolat’ın da bu jesti nedeniyle Orhan’a teşekkür ederek 3.Ligde de şampiyonluk yolunda başarı dileklerini paylaştığı kaydedildi. 

TRANSFERDE MURAT KAYA DETAYI

İsmail Kaya transferinde oyuncu ile görüşme ve ikna etme noktasında devreye başkan yardımcısı Murat Kaya’nın girdiği ifade edildi. Oyuncunun transfer sürecinde önemli bir rol oynayan Kaya’nın transferin noktalanmasında ve resmiyet kazanmasında önemli bir rol oynadığı belirtildi. 
 

CANPOLAT: ÇOCUKLARIMA ÖRNEK OLMASI LAZIM

İmza sonrası bir açıklama yapan kulüp başkanı Yılmaz Canpolat da takıma karakterli ve kaliteli oyuncular kazandırmaya devam edeceklerini söyledi. Canpolat “Bu transferde emeği geçen K.Çekmece Sinop Kulüp Başkanı Rafet Orhan ile değerli kardeşim ve yöneticim Murat Kaya’ya canı gönülden teşekkür ederim. Biz takımımıza karakterli ve kaliteli oyuncular kazandırmaya çalışacağız. Gelen ağabeylerin altyapıdan gelen çocuklarıma örnek olması lazım.”  şeklinde konuştu. 

İSKENDER KORDU

Kaynak: İSKENDER KORDU