Son antrenmanını dün akşam Samet Güngör yönetiminde yapan siyah beyazlılarda morallerin son derece yüksek olduğu bildirildi. 

CANPOLAT ANTRENMANA BAKLAVA İLE GELDİ

Redoks Tahtakale Kartalları Kulüp Başkanı Yılmaz Canpolat son antrenmana sürpriz yaparak bir tepsi baklava ile geldi. Antrenman sonrasında oyunculara baklava ikramında bulunan Canpolat zorlu maç öncesi teknik direktör Samet Güngör’le de takımın son durumu hakkında fikir alışverişi yaptı. 

GÜNGÖR: RAKİBİMİZE SAYGI DUYARAK OYNAYACAĞIZ

Teknik direktör Samet Güngör de zorlu final maçı öncesi yaptığı açıklamada beraberliğin şampiyonluk için kendilerine yeteceğini söyledi. Güngör “Aramızdaki puanlar eşit. Aramızda oynadığımız ilk maçı 2-1 kazandığımız için beraberlik de yetiyor. Beraberliğin de bizim için avantaj olduğunu biliyoruz. Buna göre hazırlık yapıyoruz. Rakibimize de saygı duyarak oynayacağız.” Diye konuştu. 



FİNAL MAÇINI ASLANYAVRUSU DA İZLEYECEK

Bu arada Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları’nın cumartesi günü deplasmanda Yeşilpınar ile oynayacağı mücadeleyi gelecek sezon A takım için prensipte anlaşma sağlanan teknik direktör Murat Aslanyavrusu’nun da izleyeceği kaydedildi. Aslanyavrusu’nun gelecek sezonun planlamasında altyapıdan gelecek oyuncuların da büyük bir önem taşıdığı, bu nedenle kurt çalıştırıcının Yeşilpınar maçında oyuncuları göz hapsine alacağı elimize ulaşan duyumlar arasında. 

Muhabir: MÜNEVVER BEYZA MORGİL