Beşiktaş Fulya Tesisleri’nde oynanan maçı Beşiktaş altyapı kurmayları da tam kadro halinde takip etti. Aynı zamanda Beşiktaş’ın pilot takımı olan siyah beyazlılar rakibi önünde iyi bir oyun ortaya koyarak göz doldurdu. Altyapı yaş gruplarında sık sık Beşiktaş’la hazırlık maçlarına çıkan Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları son sınavında da sınıfı geçti.
EMRE’DEN YAKIN TAKİP
CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre Beşiktaş ile Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları arasındaki hazırlık maçının tamamını Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları Kulüp Başkanı Yılmaz Canpolat’la birlikte takip etti.
EMRE’DEN ÇAYKARA’YA ÖVGÜ
Batmaz, Canpolat ile yaptığı sohbette Avcılar Belediyesi’nin amatör spor kulüplerine verdiği destek için büyük bir övgüde bulundu. İkili arasındaki sohbette Avcılar’ın spora böyle değer veren ve yatırım yapan bir belediye başkanına sahip olduğu için şanslı olduğunu ifade eden Emre “Avcılar Belediye Başkanımız Sayın Utku Caner Çaykara’yla bu gençlere sahip çıktığı için gurur duyuyorum. Utku Caner Çaykara Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” İfadesini kullandı.
EMRE: 5 YILDA ÇOK ŞEY YAPTILAR
Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları’nın 5 yıllık süre içinde önemli işlere imza attığını ifade eden Emre “Kulübün açılışına da gitmiştim. 5 yılda çok şey yaptılar. Bugün de Beşiktaş’a karşı seyretmekten dolayı büyük onur duydum.
CANPOLAT’TAN EMRE’YE TEŞEKKÜR
Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları Kulüp Başkanı Yılmaz Canpolat da CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre’ye kulüplerine gösterdiği ilgi ve destek için teşekkür etti.
CANPOLAT: BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Canpolat bir açıklama daha yaparak Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner’e kendilerine sunduğu imkanlar için teşekkür etti. Canpolat “Belediye Başkanımız Sayın Utku Caner Çaykara Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bize imkanları verdi. Biz de elimizden geleni yapıyoruz. Bu tesislerden Beşiktaş’a 14 çocuk verdik. Ne mutlu bize ki altyapıda her grupta Avcılar’ın çocukları oynuyor.” Dedi.

Muhabir: İskender Kordu