İspanyol devi Real Madrid’de forma giyen milli futbolcumuz Arda Güler gündemden düşmüyor. Başkent ekibinde bir türlü istediği süreleri bulamayan ve takımdan ayrılmak istediği iddia edilen yıldız oyuncu için kulüp içerisinde bir kriz patlak verdi.

ARDA GÜLER İÇİN İTİRAF GELDİ

İspanya La Liga’nın ilk haftasında son şampiyon Real Madrid, Mallorca deplasmanına konuk oldu. Madrid 1-0 öne geçtiği bu mücadelede eski Fenerbahçeli Vedat Muriqi’nin attığı gole engel olamayarak sahadan 1-1 beraberlik ile ayrılırken taraftarlar, Arda Güler’i 88’inci dakikada sahaya alan Carlo Ancelotti’ye sosyal medya üzerinden yüklendi. Bu gelişmenin ardından, dönüş yolculuğunda İtalyan teknik adam, Real Madrid Başkanı Florentino Perez’den özür dilediğini ve Arda Güler’in oyuna geç girdiğini itiraf etti.

VALLADOLID KARŞISINDA İLK 11 BAŞLAYABİLİR

İlk haftada alınan bu beraberliğin ardından teknik direktör Carlo Ancelotti’nin radikal kararlar alacağı İspanyol basını tarafından iddia edildi. Ancelotti’nin Arda Güler’e şans vermemesinden dolayı kriz yaşadığı ve ligin 2’nci haftasında oynanacak Valladolid maçında 19 yaşındaki yıldız 10 numaraya ilk 11’de şans vermesinin sürpriz olmayacağı belirtildi.

Editör: Bedirhan Altundağ