Fenerbahçe'nin Göztepe karşılaşamsında yaşanan olaylar gündemde klamaya devam ederken bir yorum da Rasim Ozan Kütahyalı'dan geldi. Kütahyalı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç eleştirdi ve Galatasaray ile kıyasladı.

Rasim Soans 1

"Sen koskoca Ali Koç'sun" diyen Rasim Ozan Kütahyalı sözlerine şöyle devam etti; "Sahanın içerisine dalmak yakışıyor mu? Madem böyle bir şey yapıyorsun, orada Hulusi Belgü ya da Acun Ilıcalı o işi yapsın ama diğer yöneticilerin zengin olduğu için Lord gibi takılıyorlar, bu toplara girmezler. O zaman yakasına yapıştığın Selahattin Baki'yi göndermeyeceksin. Jose Mourinho da Ali Koç'un yaptıklarıyla şoke oldu, açıklamaları onu gösterdi."

"GALATASARAY'DA BUNU KİMSE YAPAMAZ"

Galatasaray başkanlarıyla Ali koç'u kıyaslayan Kütahyalı: "Geçmişte Galatasaray'da başkanlık yapmış kişileri sayalım. Dursun Özbek, Burak Elmas, Mustafa Cengiz, Duygun Yarsuvat, Ünal Aysal... Hangisi bunu yapabilir ya? Hiçbirisi yapmaz. Ali Koç'ta resmen büyük kompleks var." ifadelerini kullandı. 

Rasim Ozan Kutahyali Evine Gidip Galatasaray A Donsun Diye Yalvardi 8314C

"KENDİ AYAĞINA SIKTI"

Rasim Ozan Kütahyalı' ayrıca "Ali Koç, Trabzon'da sevilmez ama İzmir'de sevilirdi. Oranın siyasi konjonktürü Koç Holding ve ailesine karşı değildir. Kendi ayağına sıktı. Artık Türkiye'de her tarafta bir şey olsa Fenerbahçe hep suçlu olacak. Sahaya girmeseydi, Fenerbahçe maçı 2-0'dan hiçbir şekilde vermezdi." dedi. 

Ali Koc Hayatimin Odagi Adalet Ve Vicdan 40814 20022018154059 1

NE OLMUŞTU?

Fenerbahçe, Süper Lig’in ikinci haftasında deplasmanda Göztepe ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ikinci yarısı başladıktan sonra oyun durduğu sırada stadyuma giremeyen Fenerbahçeli taraftarlar için deplasman tribününe destek vermeye gitmek isteyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a Göztepe taraftarı tepki gösterdi.

SAHADA GERGİNLİK YAŞANDI

Çıkan kargaşada Ali Koç bir kişi tarafından itilerek yere düşürüldü. Gerginlik polisin müdahalesiyle bitirildi ve maç kaldığı yerden devam etti.

Yaşanan olaylar sonrasında Ali Koç’a saldıran kişi gözaltına alındı, ve bu kişinin Göztepe yöneticisi Fatih Özkan olduğu öğrenildi. 

S 987Cee0Add34C8E594D61C3393B09395Baa6Dd45

CEZASI BELLİ OLDU

Trabzonlu olan Fatih Özkan hakkında geçen yıl büyük olaylar çıkan Göztepe - Altay maçından sonra kasten öldürmeye teşebbüs suçuna yardımdan ceza istendiği ortaya çıktı. Özkan'a ev hapsi verildi. 

Kaynak: DEMET SAROVA