Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı arasındaki sular durulmuyor. Boşanmanın ardından Kütahyalı'dan ağır psikolojik, fiziksel ve ekonomik şiddete maruz kaldığını itiraf eden Nagehan Alçı ayrıca, eski kocasının sahte polis profili kullanarak insanlara “polismiş” gibi mesaj attığını ve kendisini şikayet ettiğini iddia etmişti.

Ekran Resmi 2024 07 10 17.32.06

Dava dosyasına konulan o mesajlar ise ortaya çıktı. B Yüzü’nün ulaştığı dilekçede, Rasim Ozan Kütahyalı'nın attığı iddia edilen o mesajlar yer aldı. Rasim Ozan Kütahyalı'nın attığı iddia edilen mesajlarda Nagehan Alçı için oldukça suçlayıcı ifadeler kullandığı görülüyor.

Ekran Resmi 2024 07 10 17.32.19

Mesajlarda Nagehan Alçı'nın Yunan istihbaratçıyla aşk yaşadığı belirtilip, "Yunan ajanla birlikte yaşıyorlar, evlilik boyutunda çok ciddi ilişkileri var" ifadeleri yer alıyor.  Aynı mesajlar ayrıca Nagehan Alçı "vatan hainliği" ile suçlanıyor.

Ekran Resmi 2024 07 10 17.32.27

RASİM OZAN KÜTAHYALI İLK KEZ KONUŞTU

Öte yandan Alçı'nın iddialarından sonra Rasim Ozan Kütahyalı'dan ilk açıklama gelmiş Kütahyalı; "Nagehan beni kurşun yağmuruna bile tutsa iki çocuğumun annesi aleyhine tek kelime etmem" dedi. Ayrıca "Kafamı kesseler Nagehan aleyhinde konuşmam. Prensip kararım bu. İki çocuğumuz var, şu an benim yanımdalar. Birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz. Ben bu mesuliyetsizliği onlara karşı yapamam. Onlar artık 11 yaşında oldu her şeyi okuyabiliyorlar, izleyebiliyorlar." ifadelerini kullanmıştı. 

Muhabir: SERKAN BAYAR