TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un 'Bu penaltıyı verirsen bir daha maç yönetemezsin' sözleriyle ilgili açıklamalarda bulunmuş ve 'Talimatlarda VAR geldikten sonra hakem raporlarında yoksa görüntüyle ceza veremiyorsunuz. Okan Hoca'dan bahsediyorum. Talimatlar değiştirilecek. Kim ne söylüyorsa cezası kesilecek. Bakalım bir daha maç alıyor mu görürsünüz." sözleriyle dikkat çekmişti. 

'YÖNETİM NEDEN KULAĞININ ÜSTÜNE YATIYOR?'

Futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili konuştu ve 'Ben bu ülkede yıllardır futbol takip ederim ama bir kere bile TFF Başkanı'nın bir kulüp takımının hocasını hedef aldığına şahit olmadım. Galatasaray yönetimi neden kulağının üstüne yatıyor? Anlamış değilim. Eğer aynı sözler Fatih Terim'e söylense kıyamet kopmuştu.' dedi. 

Okan Buruk-1

'OKAN BURUK İÇİN SINAV BAŞLIYOR'

Sözlerine devam eden Kütahyalı; 'Okan Buruk için ciddi sınav başlıyor. Özellikle Avrupa maçları çok kritik ve önemli. Ligi bir şekilde telafi edebilirsin ama Avrupa'da sadece 8 maç oynuyorsun. Eğer ilk 8'de bitirip direkt son 16'ya kalırsa insanları susturursun ve eleştiriler diner. Ancak abuk subuk sonuçlar devam ederse tepkiler de devam eder.' ifadelerini kullandı. 

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY