Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turunda deplasmanda Lille'e 2-1 mağlup olan Fenerbahçe'de Rade Krunic hakkında sıcak bir gelişme yaşandı. Jose Mourinho, Lille karşısında forma şansı verdiği Rade Krunic'in performansından yine memnun kalmadı. Maç sonunda konuşan Rasim Ozan Kütahyalı değerlendirmelerde bulundu ve  Krunic'e 85 dakika şans veren Jose Mourinho'nun yönetime transfer mesajı verdiğini söyledi.

Ekran Resmi 2024 08 07 11.57.26

'BU SADECE SKALA FARKI DEĞİL'

Kütahyalı şu ifadeleri kullandı; 'Mourinho herkes tarafından eleştirilen, istenmeyen adam haline gelen Krunic'e 85 dakika dayandı, forma şansı verdi. Bunu neden yapıyor? Elimdeki malzeme bu, transfer yapmazsanız bunlar oynar eğer Mourinho'nun yaptığını Okan yapsa yerden yere vururdunuz. Bu sadece Mourinho ve Okan Buruk arasındaki skala farkı değil bizim Galatasaray medyasının hoca yeme politikasından kaynaklı bir durum.'

Rasim Soans 1

'O İŞLER O KADAR KOLAY DEĞİL'

Fenerbahçe'nin geriye gittiğinni belirten Kütahyalı; 'Fenerbahçe'nin İsmail Kartal döneminde oturmuş bir oyunu vardı fakat Mourinho'nun gelişiyle geriye gitmiş. Ali Koç, Jesus ve Kartal dönemlerinde soyunma odasına inip hesap sorabiliyordu hadi yapsın bakalım Mourinho'nun bulunduğu odaya. O işler o kadar kolay değil. Erden Timur'un gidişinden sonra Dursun Özbek ne futbol takımına ne de kulübüne hakim olamıyor. Transferde ve futbolcularla alakalı çeşitli iddialar ortaya çıkıyor. Hiçbirinin önüne geçemiyor. Böyle devam ederse çok büyük tepkiler görür, radikal kararlar alınır.' dedi. 

Kaynak: DEMET SAROVA