İlk maçı deplasmanda 2-1 kaybeden Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Fransa temsilcisi Lille'i ağırladı. Kadıköy'deki müsabakadan uzatmalar sonucunda 1-1 beraberlikle ayrılan sarı-lacivertliler, turnuvaya veda etti.

Lille Ile 1 1 Berabere Kalan Fenerbahce 17716751 9812 Amp

Galatasaraylı spor yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı maç sonrası değerlendirmede bulundu. Kütahyalı; "Fenerbahçe, neredeyse Abdülhmit döneminden beri Şampiyonlar Ligi'ne kalamıyor. Bu artık işin başka bir psikolojisi. Hem ligde şampiyon olamama hem de Şampiyonlar Ligi'ne gidememe travmaları var. Bir travma daha devam ediyor. Dünya kadar para verdikleri Jose Mourinho da buna engel olamadı. Biliyorsunuz Mourinho'nun teknik adamlık kariyeri tercümanlık yapmayla başladı." dedi. 

9122A73Ff1894875B013D764388B754B

"ONUN TEK AMACI VAR..."

Sözlerine devam eden Rasim Ozan Kütahyalı; "Fenerbahçe'den ne kadar kazanıyor? En az 15 milyon euro. Türkiye'nin en pahalı tercümanı diyebiliriz. Yaptığı açıklamaları görüyor musunuz, çok seviyesiz ve kendi kalibresinin altında demeçler değil mi? Bu Mourinho felan değil. Mourinho'nun yüzde 30'u gibi bir şey. Onun tek amacı var hem maaşını hem de tazminanıtı alıp Türkiye'den bir an önce Avrupa'ya terfi olmak. Başka da bir amacı yok. Türkiye'de zaten otelde kalıyor, bir eve veya villaya yerleşmemiş. Bak Galatasaray'da Icardi'nin bir düzeni var. Çocuklarının okulu, bakıcısı her şeyi var. Bu adam öyle değil. Emanet gibi İstanbul'da yaşıyor." ifadelerini kullandı. 

Kaynak: DEMET SAROVA