Futbol yorumcusu Rasim Ozan KütahyalıGalatasaray ile ilgili yaptığı yorumlarla ilgili bir kez daha dikkat çekti. 

"Galatasaray'ın Gedson Fernandes'i Beşiktaş'a kaptırması büyük gerizekalılıktır. Burak Elmas'ın en büyük hatalarından birisidir. Halen Galatasaray orta saha aramaya devam ediyor." ifadelerini kullanan Kütahyalı Kerem Aktürkoğlu'na yüklendi. 

1723037102760 Kerem Akturkoglu Transfer

"CAN SIKMAYA BAŞLADI"

Rasim Ozan Kütahyalı futbolcuyla ilgili; "Kerem Aktürkoğlu, sürekli arabesk takılmaya devam ediyor. Bu sosyal medya açıklamaları artık can sıkmaya başladı. Daha önceki Başakşehir kariyeriyle ilgili de onları hedef alan sözler kullandı. O zaman yarın öbür gün Galatasaray'dan gidecek, Galatasaray'ı suçlayacak. Böyle bir şey olamaz. Artık geçmişe takılmaması gerekiyor, bu takıntılarını atması lazım. Yoksa gelişemez. Sürekli çırpınmaya devam eder. Rusya'dan teklif varsa Galatasaray satsın. Kaptanlığının alınması da büyük hata. Her gün farklı olaylar duymaktan bıktık, Galatasaraylılar da bıktı." şeklinde konuştu.

158 A2 E3 F 1932 4444 8 C2 D E3 C E965 B732 E 1 

"BAZI ŞEYLERE RAZI OLACAKSIN"

Erman Toroğlu da geçen haftalarda  Kerem Aktürkoğlu ile ilgili; "Kerem Aktürkoğlu kardeşim Galatasaray'da oynuyorsun. Bazı şeylere razı olacaksın. Burası Çocuk Esirgeme Kurumu değil. Konuşursan konuş, konuşmayacaksan topunu oyna." demişti. 

Kaynak: DEMET SAROVA