Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.45'te başlayacak.Avrupa Ligi'nde oynadığı maçlarda 4 galibiyet ve bir mağlubiyeti bulunan sarı-lacivertliler, 4. sırada yer alıyor.
Ligde 3 galibiyet ve 2 yenilgisi olan Olympiakos ise 7. sırada bulunuyor.

Bu arada Fenerbahçe Başantrenörü Dimitris Itoudis maçla ilgili olarak, “Olympiakos final four oynamak için kurulmuş bir takım. Çok büyük tecrübeye sahipler. İyi basketbol oynuyorlar. Fizikli bir takım; aynı zamanda şutör ve yaratıcı oyunculara sahipler. Bunun yanı sıra hücum ribauntlarında da etkililer. Onlara karşı üstünlük kurmak için tüm bu alanlarda onlara cevap verebilmemiz gerekiyor. Ve elbette ilk andan itibaren rekabetçi olabilmeliyiz” dedi.
Oyuncu Nate Sestina ise, “Olympiakos’a karşı büyük bir maça çıkacağız. 40 dakika boyunca motive olmamız gerektiğini biliyoruz. Oyun planımıza sadık kalmalı, teknik ekibimizin bizden istediklerini yerine getirebilmeliyiz. Aynı zamanda taraftarlarımızı da bu maça çağırmayı ve en coşkulu şekilde bizim arkamızda olmalarını istiyorum. Onların desteğiyle çok önemli bir rakibe karşı oynayacağımız bu karşılaşmayı kazanmak için her şeyi yapacağız” diye konuştu.

Kaynak: AA