Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kuzey Kore'de gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında basın mensuplarının karşısına geçti. İsrail'in Gazze'de hastane saldırısıyla ilgili, "Trajedi, korkunç bir olay ve felaket. İnsani nitelik taşıyan bir yerde yüzlerce insan yaralandı ve yüzlercesi öldü. Bunun, bu çatışmayı mümkün olan en kısa sürede sona erdirmemiz gerektiğine dair bir işaret olmasını umuyorum. Taraflar, en azından bir şekilde temaslara, müzakerelere başlamalılar." ifadelerini kullanan Putin, taraflar arasında müzakere yapılması çağrısında bulundu. 

Neymar'a soğuk duş! Sezonu kapattı Neymar'a soğuk duş! Sezonu kapattı


BAĞIMSIZ FİLİSTİN DEVLETİNE DESTEK

Bağımsız bir Filistin devleti kurulmasını istediklerini de yineleyen Putin, "İlkeli bir tutumumuz var ve bunun bugünkü krizle hiçbir ilgisi yok. Biz, her zaman başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız, egemen bir Filistin devletinin kurulmasından yana olduk." dedi

Zaniolo yolun sonunda mı? Şike yaptığı kayıtlarda Zaniolo yolun sonunda mı? Şike yaptığı kayıtlarda


"KARADENİZ'DE DEVRİYE BAŞLADI" 

ABD’nin Ukrayna'ya "Ordu Taktik Füze Sistemi (ATACMS)" olarak bilinen uzun menzilli füzeleri sevk etmesine tepki gösteren Putin, "Bu Ukrayna için iyi bir şey değil. Bu sadece acıyı uzatır. Füzelerin sevkiyatı, çatışma hattındaki durumu hiçbir şekilde büyük ölçüde değiştiremeyecek. Bu imkansız. Bunu kesin olarak söyleyebiliriz." diye konuştu.

Aç, susuz bırakan İsrail, sivillerin sığındığı camiyi bombaladı Aç, susuz bırakan İsrail, sivillerin sığındığı camiyi bombaladı

"TEHDİT DEĞİL HATIRLATMA"

Rus lider Putin, Akdeniz'e uçak gemileri gönderen ABD'ye gözdağı verdi. ABD'nin uçak gemisini göndermesinin ortamı daha da gerdiğini söyleyen Putin, "Karadeniz'de devriyeye başlayacak Mig 31 uçaklarımız Kinzhal füzeleriyle donatılmış durumda.Akdeniz'deki Amerikan uçak gemileri, hipersonik füzelerimizin menzilinde. Bu bir tehdit değil, hatırlatma." ifadelerini kullandı.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ