2014 yılında eşi Ludmila'dan boşandıktan sonra eski olimpiyat sporcusu Alina Kabaeva ile ilişkisi olduğuna dair iddiaların gündeme geldiği Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, gönlünü yeni bir sevgiliye kaptırdığı öne sürüldü. Ukrayna medyası, Putin'in "Barbie" lakaplı Ekaterina Mizulina ile ilişkisi olduğunu iddia etti.


Putin'in yeni sevgilisi ortaya çıktı - Resim: 2

Putin'in, iddia edilen iki çocuk sahibi olan Kabaeva ile ilişkisinin son dönemde bozulduğu ve 39 yaşındaki Mizulina ile birlikte olduğuna dair haberler ortaya çıktı.


Putin'den ziyaret öncesi Türkiye'ye övgü
 

Sosyal medyada, Kabaeva'nın aksine daha fazla görünür olan ve esmer olmayan Mizulina'nın birkaç aydır Putin ile birlikte olduğu belirtildi.


Putin'in yeni sevgilisi ortaya çıktı - Resim: 3

LGBT karşıtı olarak bilinen Mizulina'nın, bir evdeki duvara grafiti çizdiği görüntüler de sosyal medyada paylaşıldı. Mizulina, duvarda uygunsuz ifadeler bulunduğunu ve bunları beyaz bir kalple kapatmak istediğini söyledi. Rus senatör Yelena Mizulina'nın kızı olan genç kadın, bir dönem Rus yetkililerin Çince tercümanı olarak da görev almıştı.

Putin'in gizli aşkı Alina Kabaeva kimdir, aslen nereli? Alina Kabaeva kaç  yaşında ve çocuğu var mı? - Dünya Haberleri

ALİNA KABAEVA KİMDİR?

Alina Kabaeva, 12 Mayıs 1983 tarihinde Taşkent Özbekistan'da dünyaya gelmiştir. Kabayeva, Rus eski bireysel ritmik jimnastik sporcusu, manken, film oyuncusu ve politikacı olarak bilinmekte.Sporla yakından ilgilenen isim bireysel ritmik jimnastik branşında kazandığı 1 altın ve 1 bronz olimpiyat madalyası, Dünya Şampiyonalarında toplam 14 ve Avrupa Şampiyonalarında toplam 25 madalya ile Rusya jimnastik tarihinin en başarılı sporcuları arasında yer almakta.Kabaeva, ayrıca Rusya'nın en başarılı sporcularına verdiği Sporda Ustalık Onuru unvanına layık görülmüştür. Ayrıca henüz 18 yaşında genç bir sporcuyken Red Shadow adlı bir Japon sinema filminde de rol almıştır.

Kaynak: haber merkezi