Bir süredir kanser tedavisi gören 42 yaşındaki Galler Prensesi Kate, Britanya’nın gündemini tek başına belirledi.

Gördüğü kemoterapi nedeniyle gözlerden uzak duran Prenses Kate, sosyal medya hesabından bir fotoğrafla birlikte yarın yarın Trooping the Color'da yapılacak törene katılacağını açıkladı.

Prenses1.....

Hastalığı süresince kendisine ve ailesine destek olanlara teşekkür etmeyi de ihmel etmeyen Prenses Kate, sağlık durumu hakkında da, "Son birkaç aydaki her türlü destek ve teşvik mesajı beni çok etkiledi. Bu, William ve benim için gerçekten çok büyük bir fark yarattı ve bazı zor zamanlarımızda ikimize de yardımcı oldu. İyi bir ilerleme kaydediyorum ama kemoterapi gören herkesin bileceği gibi iyi günler ve kötü günler var. O kötü günlerde kendinizi zayıf, yorgun hissedersiniz ve vücudunuzun dinlenmesine teslim olmak zorunda kalırsınız. Ama iyi günlerde, kendinizi daha güçlü hissettiğinizde, iyi hissetmenin tadını çıkarmak istersiniz" ifadelerini kullandı.

Prenses2.....

Kate ayrıca tedavisinin "devam ettiğini ve birkaç ay daha süreceğini" belirterek, "Henüz ormandan çıkmadığını" açıkladı.

Bu paylaşımdan sonra İngiliz medyası “SON DAKİKA” diye okurlarına, izleyicilerine Prenses Kate’in paylaşımını duyururken, erken seçim heyecanı bile bir anda adeta yok oldu.

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ