Michigan'da bir polis memuru, direksiyon başında tıbbi sorun yaşayan 63 yaşındaki adamı kurtarmak için hareket halindeki bir araca inanılmaz bir operasyon düzenledi. Memurlar, yolda dengesizce ilerleyen bir araçla ilgili ihbar almıştı.

TALEPLERİ ANLAYAMADI

Polis memurları, onu bulduklarında ışıklarını ve sirenlerini çalıştırdı. Ancak 63 yaşında bir erkek olduğu tespit edilen sürücü durmadı. Çok küçük bir hızla yoluna devam etti. Memurlar daha sonra sürücünün yanına yanaştı. "Talepleri anlayamadığı" görüldü.

AİLESİ ARANDI

Şerif Yardımcısı, arabalar yan seyrederken devriye aracının camından ona ulaşmaya çalıştı. Sürücü bir ara frene basabildi. Memur onu durdurabildi. Daha sonra, adamın tıbbi durumu hakkında bilgi almak için bir aile üyesi arandı. Şoför hastaneye kaldırılırken sağlık sorunu açıklanmadı.

TAKDİR EDİYORUM

Macomb İlçesi Şerifi Anthony Wickersham, "Yardıma ihtiyacı olan bir vatandaşa yardım etmek ve yoldaki diğer sürücüleri korumak için kendini tehlikeye atan Şerif Yardımcısı Miron'u takdir ediyorum. Hızlı düşünmesi ve özverili eylemleri sayesinde, trajik olabilecek bir durumu güvenli şekilde sonlandırdı" dedi.

Muhabir: Eray Erginbaş