Pazartesi akşamı iki yeni ve iddialı dizi yayın hayatına başlıyor.  Kanal D’de Mahsun Kırmızıgül’ün uzun süredir üzerinde çalıştığı dizisi Güzel Aşklar Diyarı ve atv ekranında Tim’s&B imzalı Karadut izleyiciyle buluşacak. 

Med Yapım ve Boyut Film, yapımcılığını ise Fatih Aksoy üstlendiği, Kanal D'de ekrana gelecek Güzel Aşklar Diyarı dizisi ilk bölümüyle bu akşam başlıyor. Dizinin ilk bölümünde özgürlüğüne düşkün Deniz (Özgü Kaya) ile aile bağları güçlü olan Arhan’ın (Burak Berkay Akgül) aşkı anlatılıyor. Ailelerin karşı duruşuna rağmen Kapadokya’nın büyülü atmosferinde gerçekleşen masalsı düğün, faili meçhul bir cinayetle kana bulanıyor. 

OYUNCU KADROSUYLA İDDİALI

Yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül’ün oturduğu, Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal’ın kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Akay, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak ve Lidya Atlik gibi isimler yer alıyor.

HİKAYESİ DİKKAT ÇEKİYOR

atv’nin Tims&B Productions imzalı yeni dizisi Karadut ilk bölümüyle 23 Eylül Pazartesi atv’de başlıyor. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği Karadut dizisinin senaryosunu Sırma Yanık kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu oturuyor. İlişkiler ve aile bağlarını derinlemesine işleyecek olan ‘Karadut’ta, yaşadığı trajik olaydan sonra kendi doğrularını bulmaya çalışan ‘Zuhal Erdem’in hikayesi ve çevresinde yaşananlar izleyici ile buluşacak. Hayata ve her şeye yetişmeye çabalarken savrulan Zuhal’in aşkı tanıdığında karanlıktan aydınlığa doğru dönüşme ve dönüştürme hikayesi izleyenleri ekran başına kilitleyecek. 

Dizinin kadrosunda İrem Helvacıoğlu, Şükrü Özyıldız, Aslı İnandık, Burak Dakak, Selin Türkmen, Ebrar Karabakan, Onur Gürçay, Naz Elmas, Rami Narin, Elif Nur Kerkük, Yaşar Aydınlıoğlu, İpek Ayaz Kortunç ve Engin Şenkan yer alıyor.

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY