4 Mart'ta Michigan'da 19 yaşındaki bir gencin ölümüne ve bir itfaiyecinin yaralanmasına neden olan patlamayla ilgili şirket sahibi gözaltına alındı. Yakalanan adamın Hong Kong'a tek yön bilet aldığı belirtildi. Gelen uyarı sonrasında tutuklandı.

Clinton Kasabası Polis Departmanı; 31 yaşındaki Noor Noel Kestou'nun, elektronik sigara işletmesi Goo Smoke Shop/Select deposunda 4 Mart'ta meydana gelen ölümcül patlamanın ardından ABD'den kaçmaya çalıştığını açıkladı. Yetkililer, Kestou'nun nitro oksit ve bütan kutularını yasa dışı olarak bulundurduğunu ve uygunsuz şekilde sakladığını söyledi.

KASITSIZ ADAM ÖLDÜRME

Clinton Polis Şefi Tim Duncan, "Bunu orada yapmamalıydılar. Bu bölgede buna izin verilmiyordu. Patlamanın nedenini tam olarak bilemiyoruz, halen araştırıyoruz" dedi. 31 yaşındaki şahıs, 19 yaşındaki bir gencin ölümüne neden olan patlamayla ilgili olarak kasıtsız adam öldürmeyle de suçlandı.

Dinozorlardan önce o vardı. Kafası tuvalet oturağı gibiydi! Dinozorlardan önce o vardı. Kafası tuvalet oturağı gibiydi!

Polis, Kestou'nun yurt dışına karısı ve çocuğuyla bir daha dönmemek üzere gitmek istediğinin iddia edildiğini söyledi. Ancak bu konudaki araştırmalar da henüz tamamlanmadı.

Kaynak: HABER MERKEZİ