Birçok marketin raflarında ürünleri yer alan Patiswiss markasının değeri, CEO Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun bir müşteriye verdiği yanıtla adeta yerle bir oldu. Bir müşterinin çikolatanın küflü çıkmasıyla ilişkili paylaşımına müşteriyi tersleyerek ve tehdit ederek cevap veren Tunaoğlu, sosyal medyada büyüyen tepkiler sonrası istifa etmek zorunda kalmıştı.

"BÖYLE BİR MEZUNUMUZ YOK"

LinkedIn profilinde Hacettepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduğu yazan Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu ile ilgili üniversiteden flaş bir açıklama geldi. Hacettepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden Dr. Erdi Daşdemir, "Elif Aslı Yıldız’ın Linkedin’deki ‘2011-2013 Hacettepe End. Müh. Yüksek Lisans bilgisi’ doğru değildir. Böyle bir mezunumuz yoktur. Program ilk mezununu 2015’te vermiştir." açıklamasını yaptı.

Altınok 10 milyon TL demişti, bakın Keçiören Belediyesi'nin borcu ne kadarmış? Altınok 10 milyon TL demişti, bakın Keçiören Belediyesi'nin borcu ne kadarmış?

Tunaoğlu, diplamasının sorgulanması sonrası tüm hesaplarını kapatmışı.

İşçilere mobbing uyguladığı da iddia edilen Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun istifası sonrası 69 yaşındaki eşi Sinan Tunaoğlu görevi devralmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ