Süper Amatör Küme 8.Grupta oynanan maçta Paşabahçe kendi sahasında ve seyircisi önünde konuk ettiği lider Feriköy’ü 1-0 mağlup ederek zirveyi adeta salladı. 

Paşabahçe Stadı’nda oynanan maç büyük güvenlik önlemleri altında oynanırken Paşabahçe sahadan tek golle kazanarak ikinci galibiyetine imza attı. Tribünlerin maça ilgisi büyük olurken Beykoz temsilcisine 3 puanı getiren tek golü 52. Dakikada Ömer Faruk Taşbaş attı. 
MAÇTAN DAKİKALAR
Dk.36) Paşabahçe takımı ani bir çıkış yaptı. Yunus Halil Demircan bir anda ceza alanına yöneldi. Kaleci Kaan Mert ile karşı karşıya geldiği anda savunmadan da gelen müdahale dengesini bozunca kötü bir vuruş yapıp topu yandan auta gönderdi.
Dk.41) Sağ kanattan iyi bir bindirme yapan Ömer Faruk Taşbaş rakip arka kale yönüne ortasını yaptı. Boş durumda topu karşılamak isteyen Ayhan Işık topu kontrol edemeyince önemi bir pozisyon kaçmış oldu.


Dk.45+2) Paşabahçe takımında kaptan Burak Yılmaz şansını ceza alanı yayı üzerinden denese de top kaleci Kaan Mert'te kaldı.
Dk.52) Paşabahçe takımında sağ kanattan Alihan ile kullanılan korner atışından gelen top ceza alanı içinde Berke kafa ile dokundu. Seken topu önünde bulan Ömer Faruk Taşbaş yaptığı vuruşla Boğaziçi ekibini 1-0 öne geçirdi.
Dk.66) Ev sahibi takım atağında soldan ceza alanına yönelen Ayhan Işık istediği vuruşu yapamayınca top da auta çıktı.

Muhabir: İskender Kordu