“HAK EDEN HAKKIYLA KAZANSIN”
Mehmet Uğurluel yönetiminde sıkı bir şekilde hazırlanan yeşil kırmızılılarda moraller yerinde. Antrenman öncesi bir açıklama yapan teknik direktör Mehmet Uğurluel “Tüm takım ve sporcularda olduğu gibi bizde de heyecanlı bir bekleyiş hakim. Yeni sezonun hayırlı, uğurlu olmasını, hak edenin hakkı ile kazandığı, Fair-Play ruhunun unutulmadığı bir sezon geçmesini diliyorum." dedi.


Üst düzey takımların yer aldığı bir grupta mücadele edeceklerini kaydeden Uğurluel “Tabii ki tek, tek takımları analiz ettiğimizde profesyonel lig deneyimi olan rakiplerimizi de görmek mümkün. Öte yandan Paşabahçe İstanbul amatör liglerinin markalaşmış takımlarından biri ve her sezon mutlak surette şampiyonluk parolası ile lige katılım sağlanmakta. Bu büyük camia bizden bu sezon şampiyonlıuk bekliyor. Biz de onları her zaman arkamızda dolu tribünlerde görmek istiyoruz.

Hafta sonunda Avrupa Yakası takımlarından Cevizlispor'u evimizde konuk edeceğiz. Maçtan 3 puanla ayrılıp bir sonraki hafta oynayacağımız Yeşilova Esnafspor maçına moral-motvasyonu üst seviyede bir takım olarak çıkma düşüncesindeyiz." şeklinde konuştu.

Muhabir: İskender Kordu