Wisconsin'li eski bir papaz, iki kızı ve üç torunu, County'de çıkan bir yangında hayatını kaybetti. Ailenin bağlı olduğu kiliselerden yapılan çok sayıda Facebook paylaşımına göre; Pastör Steve Witte ve ailesi yangın çıktığında Necedah'da bir tatil evinde kalıyorlardı. Juneau County Şerif Ofisi, yangınla ilgili ihbar üzerine olay yerine gitti. Basın bülteninde, yangında üç yetişkin ve üç çocuğun öldüğü belirtildi.

İki küçük öğrencisini istismar eden öğretmen, birinden hamile kaldı! İki küçük öğrencisini istismar eden öğretmen, birinden hamile kaldı!

KİMLİKLER BELİRLENDİ

Kurbanların kimlikleri, daha önce Green Bay'deki Beautiful Savior Lutheran Kilisesi'nde din görevlisi olarak bulunan Witte, kızları Lydia Witte, Charis Kuehl ve torunları Stella Kuehl, Lena Henselin ve Merci Henselin olarak belirlendi.

GERÇEK ÇOK FARKLIYDI

İhbarı yapan kişi evin içinde iki veya üç insan olduğunu düşünüyordu. Ancak itfaiye teşkilatları ve Şerif Ofisi olay yerine geldiğinde durumun böyle olmadığı anlaşıldı. Çok sayıda kişi evden uzaklaştırıldığında, içeride hala altı aile üyesinin olduğunu öğrendiler.

KAZA OLDUĞU DÜŞÜNÜLÜYOR

İtfaiye ekiplerinin yangına yaklaşık üç saat müdahale ettiği ve 12 saatten fazla süre olay yerinde kaldığı bildirildi. Yetkililer yangının kazara olduğuna inanıyor ancak soruşturma devam ediyor. Wisconsin Adalet Bakanlığı ve Eyalet İtfaiye Müfettişi soruşturmaya yardımcı oluyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ