“Diddy” lakaplı Amerikalı yapımcı ve rapçi Sean Combs, “Last Night”, “Coming Home” ve “Bad Boy for Life” gibi hit parçalarıyla tanınmasına rağmen, son zamanlarda ciddi suçlamalarla gündeme geldi. Geçtiğimiz haftalarda, seks ticareti, alıkoyma, dayak, cinsel istismar ve suç örgütü oluşturma iddialarıyla tutuklandı​.

Şu anda şartlı tahliye olmaksızın hapiste tutulan Combs'un 50 milyon dolarlık kefalet talebi mahkeme tarafından reddedildi. İddialara göre, Combs en az 2008 yılından bu yana, kadınları "cinsel arzularını tatmin etmeye" zorlamak amacıyla uyuşturucu ve şiddete dayanan bir suç örgütü yönetmekle suçlanıyor. Bu durum, hem rap dünyasında hem de genel kamuoyunda büyük bir şok etkisi yarattı​.

Ünlü şarkıcı kız arkadaşını otelde önce kovaladı, sonra yerlerde sürükledi!  O saldırının görüntüleri ortaya çıktı

'GASP, ZORLA SEKS TİCARETİ...'

14 sayfalık iddianamede sanığın, kadınları gasp, zorla seks ticareti ve fuhuşa zorlamakla suçlandığı belirtiliyor.

P Diddy ismiyle bilinen rapçi ve müzik yapımcısı Sean Combs'a cinsel taciz, cinsel saldırı ve tecavüz suçlaması yönelten kadın ve erkeklerin sayısının 120’ye ulaştı.

BLU_A66937987

Davacı avukatlarından Tony Buzbee, kurbanlar arasında dokuz yaşında tacize uğradığını iddia eden kişilerin olduğunu söyledi.

Combs avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada ise, iddiaları “tamamen” reddettiğini ve iftiraya uğradığını dile getiriyor.

justin

JUSTIN BIEBER MAĞDURLARDAN BİRİ Mİ?

Diddy'nin partilerine katılan diğer ünlüler arasında Jennifer Lopez ve Kardashian ailesi de yer alıyor. Ayrıca, Diddy'nin bir dönem yapımcılığını üstlendiği Justin Bieber'a da cinsel istismarda bulunduğu öne sürüldü.

Sean Diddy Combs'un henüz sektöre yeni giriş yaptığı esnada, 15 yaşındayken Usher ile yaptığı iş birliği sayesinde Justin Bieber'ı sektöre tanıttığı ve mağdurlarından biri haline getirdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ