Soruşturma sürecindeki Dilan ve Engin Polat davasıyla gündemde olan, "Çakma Dilan Polat" olarak bilinen ve lüks yaşantısıyla dikkat çeken Özlem Öz, son paylaşımıyla büyük yankı uyandırdı. Hakkında soruşturma açılan ve mal varlıklarına el konulan Özlem Öz, Türkiye'yi derinden etkileyen Narin'in ölüm haberinin ardından bir video paylaştı.

Fenomen Özlem Öz'den tepki çeken Narin paylaşımı! Görenler şaştı kaldı: Bunu da malzeme yapmazsın ya...

NARİN GÜNLER SONRA DERE YATAĞINDA BULUNDU

Narin'in cansız bedeni 9 Eylül günü daha önce aranan dere yatağında çuval içinde bulundu. Otopsi beklenirken Narin'in oraya daha sonradan taşındığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Kahreden haberlerin ardından Özlem Öz'ün üzülme biçimi biraz farklı oldu.

Özlem Öz önce "Narin'in haberini aldıktan sonra içimden hiçbir şey paylaşmak gelmiyor" dedi ardından ise bir video sosyal medyada gündem oldu.

guıuyıy

GÖRENLER ŞOKE OLDU

Fenomen Özlem Öz, kızıyla birlikte okulların açılacağına dair bir video paylaştı ve Narin Güran’ı anarak “Narin bugün hayatta olsaydı yarın okula başlayacaktı" deyince büyük tepki çekti.

Özlem Öz'ün bu paylaşımı sosyal medyada pek çok hesapta paylaşıldı. Görenler kendini tutamadı ve "Yazıklar olsun be Narin üzerinden bile prim kasmış", "Bunu da malzeme yapmazsın ya", "Yazıklar olsun sizin vicdanınıza", "Midem bulandı", "Allah sizi bildiği gibi yapsın" dedi.

*Özlem Öz'un Zap Medya'da yer alan videosu kendi hesabında ise yer almıyor. Paylaşımı sildi mi yoksa eski mi bilinmiyor ancak sosyal medya görüntüler sonrası tepkiler çığ gibi büyüdü.

Kaynak: HABER MERKEZİ-MYNET