CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, geçen hafta TBMM'deki özel oturum öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in evde geçirdiği kaza sonucu ayağında ufak çaplı kırılma olduğunu duyurmuştu. Özel’in ayağında oluşan kırık hakkında sosyal medyada, Özel'in ‘ayağından vurulduğu’ iddiaları yer almıştı.

DAYANAMADI BELA OKUDU

Özel, tartışmalara ilişkin ayağının röntgen filmlerini paylaştı. Ahmet Hakan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ayak röntgeniyle ilgili  yazdı ve “Ancak ayak röntgeni filminin paylaşılmasıyla dedikodulara son verilecek bu ortamın Allah bin türlü belasını versin” dedi.

'KURTULUŞ İÇİN BİR TEKLİFİM VAR'

Yazısında Söz konusu iddiayı ortaya atan Erol Mütercimler’i sert bir dille eleştiren Hakan; “Bu iş, artık küstahlığı besleyen çok rezil bir döngüye dönüştü. Şöyle bir döngü: Palavra atılıyor / Piyasa tedirgin ediliyor / Güvensiz ortam yaratılıyor / Devlet yalanlama üstüne yalanlama yapıyor. Sonra? Yeni bir palavra / Yeni bir tedirginlik / Yeni yalanlamalar. Bu döngüden kurtuluş için bir teklifim var: Acaba bu tür palavralar sıkan şahıslara 'makro ölçekte spekülatör' muamelesi çekilemez mi?” ifadelerini kullandı. 

Kaynak: DEMET SAROVA