CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır; Özgür Özel'in, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın TBMM Genel Kurulu'na hitap ettiği olağanüstü toplantıya katılamamasına açıklık getirmiş ve Özel'in ayağının kırıldığını duyurmuştu. 

Özel’in ayağından yaralanması, tartışmalara yol açtı ve ayağının kırılmadığı silahla vurulduğu ve Özel'in alkollü ayrıldığı mekanda ayağını kırdığı yönünde iddialar ortaya atıldı.

Özgür-21

TOPUĞUNUN ÜSTÜNE DÜŞTÜ

İsmail Saymaz'a konuşan Özgür Özel, iddialara yanıt verdi. Kazanın Manisa’daki evinde ahşap merdivende iki-üç basamak kala topuk üstüne düşmesiyle olduğunu anlatan Özel; "Baktım, şişti. Buz koyduk. Ortopedist arkadaşımı aradım. Dedi ki 'İki saatte bir buz yap, yarın film çektir. Kırık gibi gözükmüyor. Ya çatlak ya doku zedelenmesi.'

Özgür...3

"FETÖ'CÜLERİN PEŞİNİ BIRAKSINLAR"

Kendisini muhalif ve Atatürkçü olarak sayan ve FETÖ'cülerin peşinden koşan arkadaşlara diyorum ki “Buyursunlar, Ankara’dayım, gelsinler, birlikte inceleyelim röntgeni. Ya da doktor bulsunlar, röntgeni incelesinler, kurşun mu varmış, kırık mı. FETÖ’cülerin peşini bıraksınlar, gelsinler, röntgene baksınlar. Ankara’dayım, kapım açık." ifadelerini kullandı. 

Kaynak: DEMET SAROVA