Silivrispor Teknik Direktörü Özgür Ergün Balıkesir önünde alınan 2-1’lik yenilgi sonrası yaptığı açıklamada grupta herkesin herkesi yenebileceği güçte olduğunu, 4 haftalık skorların bunu ortaya çıkardığını söyledi.

“HERKESİN HERKESİ YENEBİLECEĞİ BİR GRUP”
 Ergün “Öncelikle şunu söylemek istiyorum: Bizi grup çok zor bir grup. Herkesin herkesi yenebileceği bir grup. 4 haftada skorlar bunu doğru çıkardı. Balıkesir maçına gelince; oyun üstünlüğü, pozisyon üstünlüğü bizdeydi. Rakip takım iki tane pozisyona girip iki tanesini attı. Biz girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Maçın hakemi de çok iyi değildi. Biz iyi mücadele ettik. Balıkesirspor’dan üstün oynadık. Sonuç oyunun karşılığı değil.” Diye konuştu. 
“MORALLİ BİR TAKIMA KARŞI OYNAYACAĞIZ”
Hafta sonunda Beykoz İshaklı ile oynayacakları maça da değinen Ergün “Onlar da deplasmandan 3 puanla döndüler. Moralli bir takıma karşı oynayacağız. Koşan, mücadele eden bir takım. Biz de bu hafta başından beri iyi hazırlandık. Puan ve puanlar almak için Beykoz’a gideceğiz.” İfadesini kullandı. 
Öte yandan zorlu Beykoz İshaklı deplasmanı öncesi sakatlığı bulunan Halil ve İsmail’in yanısıra cezalı olan Hasan Can’ı müsabakayı tribünden takip edeceği belirtildi.

Muhabir: İskender Kordu